318892_10150952509037864_792186881_n

                                              

Ja kanske ska presentera mig oxå?!

Jag som skriver här är Maria, jag är 28 år. Jag bor tillsammans med min sambo Roger och våra 3 hundar i Ede, Brunflo, strax utanför Östersund.

Djur har alltid varit en självklar del av mitt liv, alltid haft hundar, katter o hästar i min närhet o emellanåt har ju även andra djur kommit in. På gymnasiet gick jag naturbruk med inriktning på häst o ridsport, då skulle jag bli hippolog. Den drömmen gav jag upp rätt snabbt, ta studielån för att mocka skit på Flyinge, nä bättre finns de. Utbildade mig till lastbilschaufför ist, jobbade lite med de för o sen fastna i vården, vilket i sig inte är så dumt jobb men jag lessnade o sa upp mig. Vingarna bar mig till Vagnhärad o hästjobb. Sen 2008 är jag bosatt i Jämtland igen, en gång jämte, alltid jämte!


Roger är mjölkbonde och driver tillsammans med sina föräldrar en mjölkgård  med runt 65 mjölkande kossor. Läs mer om Länsmansgården här

 

Vintertid jobbar jag hemma på gården och på sommaren jobbar jag på Skyttmos Skogsentreprenad där jag framför allt planerar och rekar inför markberedning och även är lite allt i allo på företaget. De två små hundarna är med mig hela dagarna och njuter av att kunna "jaga" älg, rådjur osv genom bilrutan.