Antal inlägg: 321

Namn: Harry & Zebbe
Hemsida: http://dsgharry.hundbenet.se/
Ort Sundsvall
Tidpunkt: 2010-09-24 10:46
Med Zebbe är allt bra nu. Han ska börja en rallylydnadskurs i början av oktober. För att han ska utveckla kontakten ytterligare med oss. Han kommer vi att ställa ut i Sundsvall. Men han är lite tunn precis som Sören så vi får se hur det går.

Med Harry går det framåt, han går ner i vikt hela tiden och han ser mycket bättre ut i sitt ben där höften krånglar.

Namn: erica och gösta
Hemsida: http://gosta.hundbenet.se
Ort luleå
Tidpunkt: 2010-09-22 22:12
hej på er!
kul att ni kikat på bilderna. vi har varit dåliga på att uppdatera sidan och ta bilder men antar att vissa dagar är man mer aktiv än andra. vi ska inte till s-svall i oktober. om jag ska vara ärlig har vi inte planerat in att delta på någon utställning eller tävling av något slag men vi har ju sagt att vi ska ställa ut gösta iaf en gång så det måste ju bli av någon gång.. hmm... vi får se när

Namn: Inger med flock
Hemsida: http://Www.gruvfruns.se
Tidpunkt: 2010-09-21 22:07
Tack för titten, det var kul att ni hälsade på hos oss. Ni har också en fin sida och snygga hundar. Vi ses fler gånger! Tjingeling

Namn: Eva Eriksson
Hemsida: http://www.tallnasets.se
Ort Sörberge
Tidpunkt: 2010-09-03 18:46
Tack, ja han ser verkligen ut att fundera va de är för nått.

Namn: Maria och Kicken
Hemsida: http://mariahedq.cybersite.nu/
Ort Årsunda
Tidpunkt: 2010-08-28 18:01
Kul att höra att du också har en "artig" hund...även om jag gör fel så fattar Kicken ändå .... jag har lite att träna på. Sedan är jag lite skakis för framförbyten, har ju en väldigt snabb hund. Föredrar bakombyten, men det funkar ju inte i alla lägen. Vart ska ni tävla om tre veckor? Inte Sandviken väl?

Ha det bra
Kramar från oss i Årsunda


Namn: Susanna
Hemsida: http://www.norravildans.se
Ort Boden
Tidpunkt: 2010-08-28 17:29
Vilka fina bilder från eran senaste träff, trevligt

Namn: Siw, Titus, Elliot
Hemsida: http://www.synnerman.cybersite.se
Ort Avan
Tidpunkt: 2010-08-22 16:49
Ja så är vi äntligen hemma efter ca 330 mils resa!!!! Men det gick bra. Hundarna sover verkligen i sov-cupé genom Sverige. Trevligt att träffa dig och dina jättefina hundar. Båda två är verkligen söta och snälla. Jag får be om ursäkt för att mina hundar inte är justa mot Gimli. Sådana fasoner de har för sig!! Men som sagt de ä likadana mot Walle!!!!
Det var jätteroligt att få se valparna igen. Lena och jag åkte upp dit i fredags. de har onekligen förändrats på två veckor. Några av dem gick nästan inte att känna igen. Massor av foton blev tagna, titta in på min och Evas hemsida!

Namn: Maria och Kicken
Hemsida: http://mariahedq.cybersite.nu/
Ort Årsunda
Tidpunkt: 2010-08-21 18:28
Hej

Kul för alla Jämtländska Gårdisar, mattar och hussar som har möjlighet att gå på träff...som har Er ..Kan ni inte försöka ruska liv i Gårdis Mitt också...finns inte längre med som region på rasklubbens hemsida....kanske man borde ta tag i saken själv?
KRAM på Er!Namn: Charlotte, Russin & Myran
Hemsida: http://gardshund.blogspot.com
Ort Uddevalla
Tidpunkt: 2010-08-19 19:43
Hej Maria och killarna!
Jätte, jättetrevligt var det att träffa på er i Tollarp. Dina killar var både fina och duktiga! Nu har jag länkat till er från min sida, så kommer jag vara en flitig besökare härinne Om du fick något bra kort på mig och Russin från lydnanden tar jag tacksamt emot det.
Varma hälsningar
Charlotte, Russin & Myran


Namn: Agneta & Walle & Aslan
Hemsida: http://www.123minsida.se/Walle1
Tidpunkt: 2010-08-17 21:40
JÄTTEGRATTIS TILLA TOPPENRESULTAT I TOLLARP ÖNSKAR GÄLLIVAREGÄNGET. Tänk vilket fint arbete du har gjort med båda hundarna....du är säkert en inspirationskälla för andra.
Kramar Agneta

Lämna gärna ett tassavtryck i våran gästbok!

Sötnosen himself

 
 
 

 
:) ;) :D :( :O :P :| :S