Antal inlägg: 321


Privat meddelande
(2011-01-11 14:27)


Namn: Kristina
Hemsida: http://krillan.webs.com
Ort Överkalix
Tidpunkt: 2011-01-01 18:16
tack för det jättefina julkortet vi fick... och så vill jag också passa på och önska ett riktigt Gott Nytt År till Er alla

Namn: Susanna
Hemsida: http://www.norravildans.se
Tidpunkt: 2010-12-31 11:50
Hej på er!
"Farmor" är den som mest ogillar kylan av oss alla och ligger mest under täcket på dagarna. Hon är då inte alls pigg på att agera inför kameran. De andra två vill att det ska hända saker och ställer gärna upp för posering.
Så fint skrivet om din morfar, jag ser honom framför mig Hatar allt vad cancer heter, jag miste min livskamrat i cancer då han var endast 42 år gammal och vår dotter var då 9 år, det är så grym och plågsam sjukdom.
Gott Nytt År på er och jag ska se om farmor ställer upp på bild så ska jag skicka till er.

Namn: Agneta & Walle & Aslan
Hemsida: http://www.123minsida.se/Walle1
Tidpunkt: 2010-12-21 10:29
Hej!
Vi i Gällivare skickar varma tankar till dig nu i juletid. Fint skrivet om din morfar och farfar...ja cancer är en hemsk sjukdom som även hemsökt min familj. Tror som du att man skall komma ihåg personerna som de var när de var som allra friskast. Då kommer man efterhand att kunna plocka fram många både fina och roliga minnen i sina tankar. När sedan tiden har fått lägga ett mjukare täcke över sorgen, så kan man helt plötsligt le igen när dessa minnen kommer till en. Ha nu en riktigt fin jul och ett gott nytt år.
Kramar från Agneta med flock i Gällivare

Namn: Birgitta
Hemsida: http://dsgharry.hundbenet.se
Ort Sundsvall
Tidpunkt: 2010-12-16 21:41
Hej Maria!
Hur är det med er alla där i Östersund? Här är det bara bra idag även fint väder så killarna har fått varit ute och sprungit. Jag har en fråga vad har du gett Gimli och Sören för foder, jag har gett valpfoder åt Zebbe men han går inte upp något så jag vill försöka med nåt annat.

Namn: Snö
Hemsida: http://abbybabby.cybersite.se
Tidpunkt: 2010-12-07 17:16
Tack

Namn: Helena o Nila
Hemsida: http://www.starlightnila.se
Tidpunkt: 2010-11-24 10:02
Hej, ja det var tråkigt att det inte gick som jag hoppades.
Undrar om du tänker på Elmer som bor här i Sundsvall? Han kommer från Lillstintans kennel o du har nog sett honom på utställningar.
Helmer är en toppenkille, 7 år gammal o endast utställd 1 gång. Hans matte har gått kurser o tränar lite agility med honom men de är inte ute o tävlar. De känner inte några dsg-folk mer än sin uppfödare. Men förhoppningsvis kommer de på någon utställning längre fram så ni får kanske se honom.

Namn: Jenny, Frode & Marwin
Hemsida: http://golden.cybersite.nu
Ort Hara
Tidpunkt: 2010-11-23 15:45
Tycker bilderna på Gimli & Sören på framsidan är så fina

Namn: Susanna
Hemsida: http://www.norravildans.se
Ort Boden
Tidpunkt: 2010-11-22 21:15
Ja trist blev det än en gång utan valpar, får se vad vi hittar på framöver på den fronten. Så roligt att Sören skickar pussar till farmor. Farmor behöver något värmande, hon springer numera och gömmer sig när kopplet tas fram, hon vill inte gå ut. Vi har haft ovanligt kyligt för årstiden, det sa bara pang bom så blev det riktigt kallt. Men ikväll bara -6 grader så då gick det bra. Ser att till helgen ska det bli -25 grader, inte roligt när man vill vara ute med hundarna. Kan tänka mig att ni också haft kyligt.

Namn: Maria och Kicken
Hemsida: http://mariahedq.cybersite.nu/
Ort Årsunda
Tidpunkt: 2010-11-22 13:53
Hej!

Ja, visst blev köket fint, håller med dig, detta är IKEAs snyggaste luckor!

Annars är allt bra, kör på med vinterträningen och det går kanon även om jag har lite problem med att ridhuset ser ut som ett gammalt koncentrationsläger...lite läbbigt att komma dit själv på kvällen..

Sedan har jag dragit igång gemensamma hundprommisar i Årsunda..jättesucce faktiskt. Första gången var vi 15 hundar och 12 mattar i strålande sol. Nu i lördags var det ymnigt snöfall och hur grått som helst, så jag trodde det skule komma kanske 5-6 stycken - det kom 19 hundar och 15 mattar! Jättekul!

Och allt är bra med er också hoppas jag

Ha det bra
Kramar från Årsunda

Lämna gärna ett tassavtryck i våran gästbok!

Sötnosen himself

 
 
 

 
:) ;) :D :( :O :P :| :S