Ännu mer full fart

2012-12-04 19:37

Vilken fantasi det är på överskrifterna   Nu är det gården det är full fart på!

Vi flyttade ut för 3 veckor sen och sen dess har det varit full fart. På fredag flyttar vi hem igen, även om det är motigt, allt är ju så enkelt när man är på plats, men så är vardagen. Här kliver jag upp 6.20 på morgon och släpper ut hästarna. Äter frukost, duschar och åker på jobbet. Jobbar en full dag och sen hem, byta om o göra lagårn meddans Roger kör foder, gör ungdjuren och hjälper mig med det sista. In äta middag och sen ut igen för ridning eller annat stök innan det är dax att natta i både stall och lagård o sen rasa i säng. Fulla dagar med mycket att göra men helt underbart!!

Förrförra helgen tog  jag o Frodo och åkte till Backen och red ut med Caroline och Itzy. Vilken otroligt lättsam o enkel häst vi har! Lastar och lastar av själv, bryr sig inte när vi kommer på plats utasn står snällt stilla uppbunden i transporten meddans jag gör irodning honom. Vi red ut i drygt en timma och avslutade turen med en räcergalopp över en gigantisk äng i lätt uppförsbacke, tjohoo! Både jag o Frodo längtar tillbaka, men gärna då med massa lössnö!!   Förra helgen lastade vi igen och åkte till samma ställe men då red vi till ridhuset. Frodo tyckte att speglarna va lite läskiga i början men sen gick det jätte bra, lugn och fin! Provade även hoppa lite och det gick ju finfint trots dressyrsadel 

Frodo har verkligen lugnat ner sig sista veckorna, fortfarande full fart men nu kan han sansa sig lite. Vi har varit ut o galopperat och busat barbacka två vändor, så härligt!!! I söndags så fick Frodo dra hem årets gran till silon, eller egentligen blev det två, den första va inte så fager som den såg ut i skogen... Eftersom inte Frodo har någon sele än så kobinerade jag ihop en egen av tolkselen, ett grimskaft och longerlinan, fungerade utmärkt på en gran, de är ju inte så tunga.

Lilla Prinsen fick skor förra veckan så nu ska han på allvar börja sin inkörning, målet är en slädtur på julafton 

Hundarna njuter för fullt av livet på gården, Gimli hittar ömse att rulla sig i på promenader, snuskiga lilla hund   Sören har blivit riktigt modig så nu kan han o Cooper leka tillsammans, inne iaf. Ute har Gimli och Sören race runt växthuset och Cooper försöker desperat hänga med, han gillar dock mer att bli jagad av en arg Gimli, vilket han lyckas rätt bra med. Han springer och tacklar Gimli som blir arg som ett bi och flyger efter Cooper o Cooper bara fortsätter   I går följde Gimli med mig hem till Brunflo när jag skulle hämta nå saker o han satt sig vid dörren direkt, där skulle ju inte han va, det är ju mycket bättre i Ede ju!! 

I helgen har vi haft det årliga kalaset med jobbet. Det började i fredags med möte och gocart, vilket va så super kul!! I lördags va vi på skidskyttet i vip-tältet och åt och drack gott. Dock ville inte min mage va med så jag avvek redan innan middagen. Åkte hem o hjälpte Roger ist, det är avkoppling de!!! 

787_10151141847847864_923663884_n

Kategori: Diverse

1 kommentarer

Namn: Sonia
Tidpunkt: 2012-12-05 03:15
Ojoj, vilket jobb du haft! Fantastiskt att låta oss få åka iväg på långsemester medans ni sliter. Funderar bara på om vi får komma hem igen nu när ni bott in er

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«maj 2022»
måntisonstorfrelörsön
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031