Uppdatering

2011-12-20 14:25

Oj nu va det länge sen jag skrev något här, får skylla på att jag sitter så mkt vid datorn ändå så när jag väl kommer ifrån den så vill jag gärna göra något annat.

Med både mig och grabbarna är det bra, riktigt bra dessutom! Jag fick åka in på sjukan en sväng i början på december men nu är allt prima igen och jag är fylld av energi. Hundarna bodde hos mamma i en vecka och saknaden va stor, som tur var ömsesidigt, jag och pojkarna va lika glada över att träffas igen, även om de haft det toppen hos "mommen" 

Sörens träning har gett resultat, mkt tack vare den nya maten oxå. Nu väger båda grabbarna 8,5 kg och det verkar passa dem bra. Sören är så energisk och härlig o de är alltid full fart! Gimli han känner lugnet, busar lite men sen sätter han sig ner o inväntar vad vi ska göra ist, han är verkligen gubben med keps   Igår tränade vi rallylydnad för första gången sen i oktober, Gimli blev överlycklig o Sören han sprang o hämtade en buse o verkade med den vilka säga "det här gör vi istället", ja allt va som vanligt med andra ord   Jag har börjat kolla på tävlingssäsongen och de kan bli tight att kvala till SM men vi gör ett försök iaf.

För lite drygt en månad sen flyttade Harry in hos oss. Harry är en svart, långhårig katt som är ca 6-7 månader. Han bodde hos Zickan och Oskar till en början men dom lessnade på hans små egenheter så då fick han flytta till oss ist. Harry är den snällaste katt jag träffat, finns inget ont i honom alls, han har enormt med energi och river både det ena och det andra men han börjar lära sig vad man får och inte får göra, tacka vet jag vattenspruta och ett tydligt NEJ   Harry tror emellanåt att han är en hund, han äter hundarnas mat, tuggar på deras ben och han apporterar, men de är väl lätt hänt när man är uppvuxen med enbart hundar   Mina hundar älskar honom och han älskar dem, de gosar, leker och sover tillsammans, så söta!!

Jag har börjat skriva en "vanlig" blogg med vardagliga saker osv, eftersom den här är mest för hundarna, vill ni läsa den så hör av er så får ni adressen.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till er allihopa!!!


 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«maj 2022»
måntisonstorfrelörsön
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031