Uppflytt

2010-09-26 09:58

I går va vi ju till Sollefteå o tävlade rally.

Åkte hemifrån vid 8 och hade med andra ord gott om tid på oss. Väl framme åkte jag runt lite i byn/staden o kollade, jag har bott där tidigare när jag tog lastbilskortet så hade lite nostalgitripp. Åkte sen till brukshundklubben o rastade hundarna som dagen till ära va 3 st, Gimli, Sören o så underbare Legolas som jag va hundvakt till   De blev en halvtimmes promenad o sen va de samling vid klubbstugan. Först ut va en prova-på klass som jag kikade lite på samt surrade med massa folk. Sen va de våran tur, gick banan o sen ta ut Gimli o värma upp lite. När de va vår tur o entra planen så tror jag han glömde hälften av de han kan. Förut hade jag problem med att han satt snett o de har vi nu tränat bort men igår va de enbart sneda sitt. Iofs är gränsen för snett sitt på rally 45 grader så som tur va fick vi inte fel för alla gångerna... Hade en dålig känsla när vi gick av planen, Gimli gjorde de han skulle men förutom sitt så va han allmänt okoncentrerad, vilket är väldigt ovanligt...   Så jag va nästan på väg o åka hem men stannade iaf o tur va väl de för när de va dax för prisutdelning visade de sig att vi bara hade fått 4 poängs avdrag vilket gjorde att vi slutade 4:a o de va vår 3:e poäng över 70 så nu är vi uppflyttade till fortsättningsklass, YES!!!       

Nu är målet för säsongen nått o inte med vilka resultat som helst, vi har aldrig gått under 96 poäng i nybörjarklass o så har vi provat på fortsättningsklass en gång o då med 95 poäng, tjohoo vilken vovve jag har!!   Trots dippar så är han ändå på topp   Nu laddar vi vidare för nästa säsong då vi ska gå fortsättningsklassen så de blir lite svårare o på så vis även mer spännande   Sen när de blir officiella tävlingar måste vi börja om med nybörjare men bara de ordnas tävlingar så ska väl de gå.

Visade sig att de va en löptik på tävlingen så kan va de som gjorde att Gimli blev okoncentrerad, han har ju trots allt parat tidigare även fast han nu är kastrerad   Lego slet med den där löptiken o tyckte allt luktade såååå gott, så han fick, förutom promenader, sitta i bilen där lukten kanske va lite mer begränsat iaf

Är så himla nöjd med den här säsongen över lag, vi har tävlat agility på inoff nivå med placeringar o vinst, vi har debuterat på officiella agilitytävlingar o även där lyckats knipa placering, vi har tävlat rally o tagit oss upp till fortsättningsklass, vi har varit på Tollarp osv osv osv   De enda vi egentligen inte hunnit med är MH-beskrivning men de hinns, vi lägger in de i nästa års plan ist.

Nu lägger vi ner allt vad tävling heter för säsongen o bara myser o tränar vidare o laddar för vinterns alla äventyr, va härligt de ska bli!! Även om jag hatar hösten, eller iaf just den delen med att vänja sig vid kylan, så längtar jag till vintern o all skid/släd åkning!   

Har lagt till gårdagens resultat på Gimli's sida samt har skrivit till både Gimli o Sören's planer inför nästa år på deras sidor.


 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«april 2023»
måntisonstorfrelörsön
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930