Agilitytävling

2010-05-29 20:05

Usch va jag har blivit dålig på o blogga, ska försöka bättra mig men har som så mkt att göra så de hinns inte riktigt med...

Idag har jag o Gimli tävlat, inoff agility i Brunflo, årets premiär. O vilken premiär sen!!!   De började med agilityklass, där va Gimli helt prefekt i fart o koncentration o allt flöt så himla bra o tillomed jag hade någolunda koll på vad jag höll på med (!!). Inga fel, varken hinder eller tid o de blev en andra plats, nån sekund efter vinnaren!! Tjohoo!!   Sen va de dax för hopp A (de hade dubbla hoppklasser), där hade jag förvirrat mig i tiden o fick springa in på banan, klant! Väl på banan så va Gimli övertaggad o fick såklart skav efter en tunnel så han missade ett hinder, hann iaf få stopp på honom innan han tog nå hinder i farten o diskade oss, som i Aspås ifjol   Fick ett stopp på de o 0,18 fel på tiden o de räckte till en 5e plats!!   I sista klassen, hopp B, så va Gimli väldigt trött men kämpade på så bra ändå! Men nu va de jag som fick skav eller nå, missade ett sidbyte o hamnade fel på nästa hinder så Gimli stackaren visste inte vart han skulle o de blev ett stopp o såklart lite tidsfel, 2,53, men de räckte ändå till en 4e plats, wow!!   snacka om förbättring sen ifjol då vi hade 10 fel o 19 på tiden, iofs vår första tävling men detta va ju den andra bara så jag e så himla nöjd, Gimli har blivit så duktig!!!   Tänk om jag inte missat tiden i hopp A o sen kunde gjort de där bytet i hopp B då hade de ju blivit ännu bättre, men vad gör de, vi lär oss o jag e som sagt så himla nöjd med Gimli!!! Sören han va med o va moraliskt stöd o charmade såklart flertalet personer, Sören-charmören!! Gimli's reslutat finns på hans sida under resultat. Gimli med sin fina rosett här nedanför, fick även med fina hederspriser hem oxå! Mkt bra dag fixad av bbhk!!

Gimli 2:a i agility 29/5 2010

Har smått börjat planera tävlingssäsongen nu oxå, på startsidan så står de planerade aktiviteter, uppdaterat den nu, de va på tiden...

Annars så e de de vanliga, jobb, vardag med hundarna med promenader, träning osv o så rider jag fortfarande, börjar bli fast igen ordentligt! Men egen häst, nej tack!   Zickan följde med ut till stallet en dag o både fotograferade o provåkte lite, tror nog allt hon tyckte de va riktigt kul igen o finfint gick Clabbe skrutt!

Nä nu e jag o vovvarna så trötta så nu blir de nog sängen för oss snart. Jag jobbade till halv 2 i natt o somnade efter halv 3 så de blev inte mkt sömn o grabbarna har haft en jobbig dag, ffa psykiskt, så sängen känns välförtjänt!

Jag o Clabbe


1 kommentarer

Namn: Mor Eva
Tidpunkt: 2010-05-29 21:15
GRATTIS till er båda och en extra klapp till Sören som tydligen var ett jättebra stöd! Jättebra jobbat!!!

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«november 2021»
måntisonstorfrelörsön
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
2930