Bäbis & utställning

2009-11-08 17:40

I onsdags föddes äntligen lilla Clint, som vi har väntat på honom!   Vilken omtumlande vecka de har varit, helt fantastisk! Tårar av glädje, rädsla o lättnad har kommit o gått i mängder. I går kom de hem från BB o vi fick träffa lillgrabben äntligen!   Så nu har Niklas blivit farbror, svärmor farmor o jag får numer titulera mig tant   Vilken underbar liten varelse, så söt så de inte är sant!!

Lille Clint Clint med farbror o farmor

I går va jag o Gimli på utställning på Frösön, de gick ju inge vidare... När vi kom dit skulle Gimli till att börja med inte gå in i hallen, han kände nog redan där va de va på gång, väl inne bosatte han sig i buren o den skulle han inte kliva ur. Jag gjorde allt för att peppa honom men de gick inge vidare, de enda som hjälpte va när vi sprang, då kunde han springa så fint så fint men på bordet så skulle han återigen upp i min famn samt att han morrade till domaren, eller morrade är en överdrift, de va inget som varken hördes eller syntes (iaf så märket inte domaren de) men jag kände de långt ner i bröstet på honom. Han minns nog mkt väl när vi va till veterinären sist, står man på bord så får man en spruta... Men domaren tog honom bra, lät honom hållas o flög inte över honom samt att han fick stå där tills han va lugn, skönt! Fick jätte fin kritik men inget HP pga att han va för blyg, som domaren sa. Men jag hade inte förväntat mig något annat, va dumt att anmäla till den här utställningen men jaja, vad gör man, vi gav de ju iaf en sista chans. Nu riktar vi in oss på de som Gimli tycker är kul ist, agility o rallylydnad till att börja med men även viltspår ska vi köra vidare på   På utställningar blir vi i fortsättningen påhejare o trevligt sällskap, kommer Gimli på andra tankar i framtiden så tar vi de då, men nu tänker jag inte tvinga honom till något han inte tycker är kul.

För Maria med Legolas o Douglas gick de super bra!! Legolas fick HP, blev BIR valp o sen BIG-2 o Douglas fick HP, blev BIR samt BIS-4 veteran. STORT GRATTIS!!!!

Nu inväntar vi våran flytt, på fredag får vi äntligen börja flytta in i vårat hus, de ska bli så skönt!! De går jätte bra att bo hos svärmor men de ska bli skönt att få något eget igen! Fungerar även utmärkt att pendla, har ju varit så bortskämda i stan, jag har haft 300 meter på jobbet o Niklas har åkte några hållplatser med buss, men efter att ha bott i Offerdal hela min uppväxt o haft 5 mil till stan så känns de ganska nära nu med bara 2 mil

Längtar även tills snön lägger sig så de kan bli vinter någon gång. De sägs ju att snön ska komma o gå 3 gånger innan de lägger sig så nu är de bara en vända kvar. Är så himla skitigt, blaskigt o grått nu! I torsdags fick vi en hel del snö o de va så skönt att va ute o gå då på kvällen, ljust o fint!

Nä nu ska jag ta o äta lite middag o sen ta med mig Gimli o "kusin" Ozzy (som är inneboende här nu) på en långis.

Just ja, har lagt in fyra nya busbilder under bus & kompisar mappen


2 kommentarer

Namn: Zickan
Hemsida: http://www.zickan.cybersite.se
Tidpunkt: 2009-11-11 12:07
Men lilla gulle då!!! man smälter! Hur söt får man varà?!! Lille Clint.
På fredag, då du Maj ska vi bära som bara den! Va roligt att ni äntligen ska få flytta in KUL KUL KUL!!!
Ses då om inte förr.
Puss o kram på dig o Gimgim! Siri skickar en jättepuss till sin älskingskille

Namn: Maria
Hemsida: http://abbybabby.cybersite.se
Tidpunkt: 2009-11-14 13:43
TACK
Så söt han är!

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«januari 2022»
måntisonstorfrelörsön
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31