Flyttat

2009-11-02 17:10

Senaste tiden har de inte varit så mkt tid för att blogga något. I söndags för dryga veckan sen så fick vi besked om att grabben som skulle ha vår lägenhet kunde flytta in redan 1 november. Så måndag o tisdag gick åt till hysteriskt packande o när jag kom från jobbet på tisdag kväll så höll Niklas o svåger på att köra saker med släpvagn   snacka om hastigt o lustigt. I onsdags va alla sakerna ute ur lägenheten o i lördags städade jag o mamma ut de sist ur den, mamma har även varit där o städat innan, gullig som hon är!   

Så nu bor vi hos svärmor i väntan på huset, dit får vi tillgång senast 15 november så de e ju inte så länge. Skönt att inte behöva betala 4200 i hyra i stan för några dagar iaf! Fast bo i kartonger är ju ingen höjdare direkt, vi har saker överallt där de har fått plats att ställa in saker. Mkt hamnade såklart på tippen, de va en riktigt frihetskänsla att slänga soffan, äntligen är vi fri den o ska få en ny!

Gimli han lever i paradiset nu   kan ligga vid kaminen mest hela dagarna o har en "egen" gräsmatta att sköta samt vakta. I går vaktade svärmor honom o då tog han de där med att vakta lite väl allvarligt, han rymde, sprang ner över järnvägen o ner på vägen o skällde ur några stackare som va ute o gick. Så nu är de koppeltvång när han är ute med svärmor. De är ju som tur va ingen hårt trafikerad varken järnväg eller väg men ändå, olyckan är så snabbt framme

Gimli mår iaf bra efter allergireaktionen, sista sårskorpan på nosen ramlade i lördags o de är nu bara en liten liten bula kvar som borde lägga sig snart. Skönt! Men har kortison till honom nu om de skulle hända igen, hemska tanke!

Måste berätta vad jag lyckats med för andra gången på ett år - en blåtira   För ganska precis ett år sen när jag o Niklas bygde Lasse's hundkoja så flög en träbit iväg o träffade mig rakt mellan ögonen så jag fick ett blåöga. I lördags så skulle jag sätta mig i bilen o missar de där stora hålet som kallas dörröppning o lyckas smälla huvudet, eller ja ögonbrynet, rakt in i listen. Som tur va sprack ögonbrynet lite så de släppte lite på trycket men usch så jag ser ut. Bilden nedan är tagen igår kväll, idag är jag ännu mer blå under ögat samt de röda är ända ner till ögonvrån vid näsan. Stackars Niklas, folk tror väl de e han som e elak med mig, men så är de verkligen inte!

Blåklocka

Ja de e väl de som hänt senaste tiden, har inte hunnit så mkt mer än att flytta. Jo just ja, i fredags va vi i tränade agility, oj så bra de gick! Hade kameran med men både jag o Zickan har glömt de där hur man tar kort, inte ett enda kort som va bra

Nä nu ska vi åka till Zickan o Oskar med vovvar en sväng o hälsa på! Ha de fint!


1 kommentarer

Namn: Maria
Hemsida: http://abbybabby.cybersite.se
Tidpunkt: 2009-11-02 22:20
Snyggt...du behöver iaf ingen ögonskugga på ena ögat

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«januari 2022»
måntisonstorfrelörsön
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31