Internationell utställning

2009-10-04 13:04

Men ojoj vilken dag de va igår, men vi börjar från början.

Upp före 5 o försöka skaka liv i Gimli vilket inte va de lättaste, strax före 6 kom Zickan o Siri o hämtade oss o vi for till Brunflo o hämtade Maria o Legolas. Va i S-vall i god tid o han installera oss. I Ingången till hallen så va de obligatorisk veterinärbesiktning, eller dom kallade de för de iaf. De dom gjorde va att kolla hunden i ögonen. Gimli han travade glatt uppför rampen, lät sig kollas o sen ner, tror inte han riktigt han uppfatta vad som hände   Hann titta på junior och unghunds hanarna o sen va de våran tur, in springa ett varv o sen stå o vänta på vår tur till bordet. Väl på bordet stod Gimli sååå bra, inte minsta antydan till nån skräck utan lät sig lugnt kollas, jag stod som o chock tror jag men ack så nöjd. Sprang fint o sen va de väldigt kort väntan på resultat, de blev en 2:a med helt ok kritik   men våran vinst va att Gimli stod på bordet, jag va och är så nöjd så jag visste inte vart jag skulle ta vägen när vi gick ut ur ringen. Domaren sa "med mer maskulint utseende, dvs mer massa så hade de blivit en 1:a"   men de kanske kommer, som de ser ut på de bilder jag sett på Gimlis släkt så hör de inte till de något kraftigare typerna, men han är världens bästa hund ändå, de spelar ingen roll hur han ser ut eller inte ser ut, trots allt har han gått upp 2 kg i ren massa sen han kom till oss, de är 33 % av hans dåvarande vikt och 20 % av dagens vikt, inte dåligt! Åter till utställningen. När hanarna va klar så va de Siri's tur, hon ville inte vara med på bordet idag men sprang så fint så o fick en 2:a. Försökte ta kort på de hundar som va med, ett tag satt jag med 3 kameror, min, Zickan's o Jamie's, lite lätt stressigt vill jag lova   Alla hundar va så himla fina, men någon jag blev helt extra betagen i va Nila, vilken skönhet!!

Jätte kul o träffa er allihopa på utställningen o grattis till era fina resultat allihop!   Gimli's kritik och bilder från gårdagen kommer jag lägga upp senast i morgon, är husvakt hos svärmor nu så har inte min dator.

Efter att alla gårdisar va klara så packade vi ihop och for på Ikea, shoppade lite klassiska "bra att ha saker" bara men kikade på alldeles för mkt som ev skulle tänkas passa i nya huset   Sprang även ett snabbt varv inne på Birsta men ingen av oss tror jag va på nå vidare shoppinghumör, alldeles för trötta allihop. Åkte hemåt ist. Väl hemma va klockan strax före 19 så de blev till att kasta in sakerna, ta min bil o åka med Gimli hit till Lit för att sen fortsätta till Aspås där min gamla ridklubb firade 20 års jubileum med middag o trevligheter, lite sen blev jag allt men inte så farligt. Dödstrött for jag sen hit o la mig vid 22, länge sen jag va så trött kan jag lova!

Har fortfarande inte smält gårdagen, är så lycklig så jag vet inte vad!   Maria ska ha ett ENORMT JÄTTE TACK för all stöttning och support, du är fantastisk!!

Tror säkert jag har glömt hälften av de jag tänkte skriva, men de dyker väl upp   Nu ska vi ta o bära in lite ved o sen byta till vinterdäck, hög tid nu då de har lovat snö!

Ha de fint allihopa!!


1 kommentarer

Namn: Helena o Nila
Hemsida: http://www.123minsida.se/Nila
Tidpunkt: 2009-10-04 16:30
Nila tackar för de fina orden om henne

Det var jätteroligt att äntligen träffas även om man har för lite tid för att prata riktigt. Men ändå kul o ha ett ansikte till bloggen Gimli är jättefin kille o han kommer nog också att växa o utvecklas mer. Han var duktig i ringen tycker jag. Framför allt verkar han trevlig o det är huvudsaken! Inte ens Nila morrade åt honom - hon brukar inte gilla unga hanar, men har var tydligen lugn o trevlig.

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«januari 2022»
måntisonstorfrelörsön
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31