Kennelträff

2011-08-02 19:30

I helgen fick jag o grabbarna äran att som "hedersgäst", som Lena kallade det, följa med på Benzelias kennelträff, vilken otrolig helg vi haft, så himla mysigt o härligt med underbart folk o såklart alla underbara vovvar!!! Återigen tack Lena!!

Det va jag, Zickan, Siri o såklart grabbarna som åkte upp. Vi åkte husbilen upp så vi hade eget boende precis utanför Lenas hus, hur perfekt som helst.

Alla hundar lekte så fint, inge bråk alls på hela helgen! Lite små gruff men de hör ju till. Gimli och Sören hittade en väldigt rolig kompis i Jazz, oj så kul de hade!  Jazz är nästintill en kopia va hur Gimli såg ut för 1,5 år sen, de har samma färger och teckning, dock skiljer storleken på fläckarna något, samt att Jazz är högre.

Gimli han har lekt macho-man i helgen, som han har raggat, ja både på hanar o tikar  O Sören han blev allas (både 2 och 4-bentas) favorit, söt som socker o de snällaste som finns så kan man annat än tycka om honom  Alla hundar har kunna lekt med Sören, ja inte Eska men Sören gick inte ens i närheten av henne, snacka om att känna av att här kommer det en värdig dam som man ger 17 i

Jag blev såklart tokkär i lilla Asla, har ju sett på bilder att hon påminner mkt i uttrycket om Gimli och de va verkligen inte fel, de har exakt samma ögon o öronspel o de är lika underbart gosiga, bara kryper upp i knät o vill ha mys o mer mys

Massor med bilder från helgen finns här

På vägen hem hade vi i förväg bestämt att vi skulle campa en natt, de gick så himla bra o köra så vi va nästan i Dorotea innan vi stannade för att sova, ska de campas så ska de, spelar ingen roll att man är knappt 20 mil hemifrån

Hundarna har varit helt slut efter helgen, i fredags kväll va de trötta, i lördags kväll va de supertrötta o i söndags va de stenade och det höll i sig ända tills i morse, jobbigt att va på kollo

Har ju glömt att lägga upp resultatet från sista rallytävlingen, men nu ligger de där de ska. De gick ju inge vidare men vi är iaf uppklassade nu o de är huvudsaken, nu kan vi börja tävla på riktigt i fortsättningsklass. Dessutom får nu Gimli heta RLDN Gimli nu, iaf inofficiellt då diplomen är försenade (rallylydnads diplom nybörjare står det för). Första tävlingen är på lördag i Linköping. Åker ner till pappa på fredag o sen hem på lördag efter tävlingen, är 75 mil enkel väg så de blir lite åkande... Men det är utställning i Svenstavik på söndag o den vill jag gärna följa med på så då e de ett o göra. Tur jag har mamma med mig som kan köra om jag skulle bli trött.

Har även uppdaterat sidan Tävlingar 2011

Bella tar en Simtur


1 kommentarer

Namn: Maria
Hemsida: http://mariacreadiem.blogspot.com/
Tidpunkt: 2011-08-03 07:15
Hej

Vilket party! Massa hundar i högform...och inte en som är den andra lik..ja förutom jazz och Gimli då..Kolla bild 29 - där ser man vilka som är bröder på riktigt - ser ut som om Kicken ligger där i mitten..

Går bra i Rallyn för er också, rologt! Vi har inte provat det nångång..kanske blir det nästa utmaning

Vi kör på med viltspår vi..har nu två raka 1r, ska ut på torsdag igen..får se om Kicken efter det kan titulera sig Sv Vch..

Ha det bra, kramar från Årsunda

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«november 2021»
måntisonstorfrelörsön
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
2930