Revansch

2011-07-02 20:35

Idag va de dax för tävling igen, den här gången i Gnesta.

Åkte vid 7 i morse och kom fram till den mysigaste brukshundklubb jag sett, ett torp ute i skogen med flera stora appelplaner o fina promenadstigar o framför allt mkt trevligt folk! Vi packade upp o gick en sväng innan de va dax för samling och banvandring, en helt ok bana idag oxå o världens härligaste tant som dömde  Vi startade som nummer 7 så när tävlingen började så gick jag o Gimli o tränade o idag hade jag leverpastej med mig för säkerhetsskull. Gick fint att värma upp o när det va våran tur på banan så kom solen precis fram. Gimli blev lite trög så fick locka o plocka med honom mkt men inget riktigt fungerade förrän jag sa att han måste ju skynda sig så inte Siri får skämmas för honom, Siri är ett väldigt magiskt ord för Gimli om man säger det på rätt sätt o då blev de fart i gossen  Tyvärr fick Gimli med sig en lerkruka som användes som numrering av skyltarna men nå mer fel kunde jag inte minnas när vi kom i mål. Sms:ad till Emil på en gång o frågade vad det gav för minuspoäng och han trodde det va -10 men jag va så nöjd ändå, hade så fin känsla idag när jag fick igång honom.

Vi fikade och tittade på de andra ekipagen till de va slut och sen va de dax för prisutdelning. Vi gick på plan B så vi fick spänt vänta på resultatet. Vinnaren hade 100 poäng så jag hann tänka att nu kommer vi komma långt ner med våra -10 minst så jag blev minst sagt förvånad när vi blev uppropade som 4:a med 95 poäng!!!  Gimli fick en medalj och en stor buse som verkar tålig vilken han stolt bar ner från prisutdelningen, han som nästan aldrig bär något, de tar sig!!

Att välta krukan kostade oss -3 poäng (onödigt men glad att de va -3 ist för -10!) samt att vi fick -1 för sträckt koppel en gång och -1 för sen reaktion en gång, tänk om vi inte vält krukan... Inget att grubbla på, jag är så nöjd som jag är men tanken slog mig helt klart.

Vi åkte glada och nöjda hemåt Enköping igen och njöt i de underbara o vackra Södermanland, synd att de inte går att kombinera miljön där med klimatet hemma i Jämtland...

Nu har vi nyss kommit hem efter att ha varit och badat i Bredsand strax utanför Enköping, hundarna njöt för fullt och hade jätte kul. Passade såklart på o tog lite kort o pappa hjälpte även till o va fotograf, perfekt! Lite bilder finns i Sommar 2011.

Nu ska vi ta det lungt i några dagar och bara lata oss, vilket vi alla 3 behöver! Hoppas bara vädret blir lite svalare, både jag o hundarna skulle uppskatta det. På onsdag bär det av ner till mitt älskade Tullgarn, där jag jobbade förut, över dagen o på torsdag kommer Zickan o Siri hit. Fredag är det tävlingsdax igen och på lördag bär det av hemåt.

På återseende!

Officiell rallylydnad Gnesta 2/7 -11. 95 poäng och en 4:e plats


2 kommentarer

Namn: marie nilsson
Hemsida: http://marienilsson.se
Tidpunkt: 2011-07-03 18:10
Vad skönt att ni blev godkända, det ena loppet vi körde på lör trodde jag att vi blivit underkända men det gick ju vägen. Kul att ha blivit uppklassad. Hurra vad vi är bra (Ester o Gimli)o kanske våra förare åxå. Ha det så bra vi syns hemmavid.

Namn: Maria
Hemsida: http://abbybabby.cybersite.se
Tidpunkt: 2011-07-10 23:29
Grattis <3 När kommer ni hem? Får jag boka en date med er då? Vi saknar er!
Kram

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«november 2021»
måntisonstorfrelörsön
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
2930