Utställning och planer

2011-04-02 18:17

Idag har vi varit på inoff utställning, gick som förväntat, inget hp men vad gör de när man har världens bästa vovve som lärt sig stå på bord  Kritiken finns på Gimli's sida. Sören fick enbart vara sällskap idag då han inte åt som han skulle i samband med flytten och gick ner lite i vikt. Han gillar inte vattnet här i Aspås, antagligen för att det är djupt borrat o att de blir massa jordgaser, så jag får importera vatten från farmor o då är de inga problem. Han har gått upp i vikt igen men när jag anmälde så visste jag ju inte det.

Sören fick även styk förra veckan av en av katterna, ett litet jack i örat på 2 mm men usch va de blödde!! Vi hade minst sagt ett litet blodbad här innan jag fick stopp på de och sen fick Sören ha örat i ett plåster några dagar. Men lyckliga, glada lilla Sören hade inget emot de utan han plöjde på som vanligt  Som tur är verkar han efter detta ha förstått att katterna kan va farliga, vilket jag tycker är väldigt skönt så han inte bara rusar på dem!

Med Gimli flyter allt på, vi har så smått börjat träna rallylydnad igen och både han o jag är riktigt träningssugna! Vet inte om det är vintervilan som gjort de men allt sitter helt plötsligt där så nu törs jag sikta framåt o planera tävlingar!  Och vilket stök de va o pussla ihop allt det! Men tror jag kommit fram till en rätt bra plan. Vi tjuvstartar iaf agilitysäsongen på torsdag med en inoff här hemma.

På tisdag har jag haft Sören i 1 år, snacka om att tiden gått fort! Det sägs ju att de tar ett år för en omplacering att "hitta hem" och de har de verkligen gjort för Sören. Han har genomgått en sådan förvanlig sista tiden. Svårt att förklara men det är en helt annan hund än för ett år sen, mkt mer personlig!

Nä nu ska vi ut på tur! Jag uppdaterar om torsdagens tävling så fort jag kan!


1 kommentarer

Namn: Maria och Kicken
Hemsida: http://mariahedq.cybersite.nu/
Tidpunkt: 2011-04-03 09:06
Hej
Kul att äntligen se ett blogginlägg ... Hoppas att allt är bra med Er..och att allt funkar efter flytt och så..
Ja, tänk vad tiden går fort, men det är väl ett teckan på att man har roligt eller hur?
Vi har också kommit igång med träning (och tävling..) och här känns det också som om vintervilan...eller nåt...har gjort sitt. Det känns som jag jobbar med en mer mogen hund i år - Kul!
Nu ska jag ut på promenad med Hundligan i en "grannsocken"..

Ha det bra
Kram från Årsunda

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«november 2021»
måntisonstorfrelörsön
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
2930