Åsmon

2010-06-20 19:58

Nu har vi varit iväg o tävlat igen, den här gången på bortaplan.

Men måste börja med att rätta ett fel jag gjort, Sören fyller år 16/7 o inte 18/6 som jag skrivit o trott. Vet inte vartifrån jag fått de men väldigt fel va de iaf!!

Tidigt i morse så packade jag, Zickan o Malin in hundarna (7 st!) i bilen o begav oss mot Åsmon, Näsåker för rallytävling. Dom har haft kurs där uppe o som avslutning på kursen så va de en inoff tävling som även andra ekipage fick komma på. Efter att åkt hit o dit o upp o ner på massa småvägar så va vi iaf framme. Hann rasta hundarna ordentligt o äta lite extra frukost innan de va dax för banvandring o start. Zickan hon startade först med Siri. Siri gick super på uppvärmingen men när de kom in på banan så va allt annat än matte intressant, tex snusa o hålla koll på skogen. Men Zickan kunde dagen till ära räkna, bra där!!   Sen va de lite andra ekipage innan de va Zickan igen, den här gången med Lasse, de gick ju bra men Lasse fick nog lite hjärnsläpp o glömde hur man satt sig ner i en övning. Även här kunde Zickan räkna!! Sen va de då min o Gimlis tur, de gick bra men han upptäckte de nya skyltarna mitt i banan o de skulle undersökas minsan!   Men för övrigt så hade vi bra flyt o Gimli gick på bra med fin kontakt!   Kollade på de restrerande ekipagen o sen va de dax för fika o resultat. Jag o Gimli kom 2:a med 98 poäng!!   Lasse kom 5:a med 88 poäng o Siri som vi inte ens trodde skulle bli godkänd (godkändgränsen är på 70 poäng) komma 7:a med 73 poäng, vilka duktiga hundar vi har!!   
Malin hon va med som sällskap o blev även Emils sekreterare ute på banan o såklart hade hon sina 3 underbara charmtroll med sig Elsa (rottis), Stina (jack russel) o Majken (dvärgpudel). Snacka om att vi hade hela bilen med hundar, fick lämna Maja o Tyra hemma tillomed, dax för en hundbuss kanske?

Va ett himla trevligtställe Åsmon men de låg verkligen ute i ingenstans. Med på tävlingen va även flera andra gårdisar, så himla kul o träffa gårdisar både här o där, Nila o Helena, Anna o Elmer o Anita med sina 3 gårdisar som jag tyvärr inte kommer ihåg namnen på. Om två veckor har de inoff agility på lördagen o inoff rally på söndagen o jag skulle så gärna åka dit men jag jobbar såklart, suck!

I går va jag även på släktträff med farmor i Hede. Himla trevligt men de e grymt svårt med namnen o allihopa, farmor har 6 syskon o så alla deras barn, barnbarn osv. De blev ganska sent innan jag kom iväg hemåt o hade ju nästan 2,5 timmars resa inkl hämtning av hundarna hos mamma. Så vid 2 kom jag i säng o upp halv 6 i morse, pust! Men de verkar va de som gäller, på alla tävlingar i år så har jag sovit lite natten innan o de har ju gått så bra på allihopa, de nya receptet på framgång?! Nja inte i längden tror jag...

Har gjort om Gimlis resultat, delat upp dem i agility, rally o utställning o de finns på högerkanten inne på Gimlis sida.

Nä nu e de sängen som gäller, trött är bara förnamnet! I morgon väntar jobb, hundbus i Hårkan o sen vaccinering o tillslut bilbingo, en fulltecknad underbar dag! 


4 kommentarer

Namn: Maria
Hemsida: http://abbybabby.cybersite.se
Tidpunkt: 2010-06-20 20:44
GRATTIS Gimli är verkligen en tävlingshund, ni är så duktiga
Lycka till imorgon!
kram till er

Namn: Mor Eva
Tidpunkt: 2010-06-20 20:52
Tänk va bra det funkar med uppladdning hos "mormor"!!!
Stort GRATTIS till er, ni är jätteduktiga!

Namn: Helena o Nila
Tidpunkt: 2010-06-20 22:37
Kul o träffa er igen o en fröjd att se er på banan!!!
Anitas hundar heter Flisan (bruna), Smulan(3-färgade) o Loppan (gula valpen).
Måste vara kul o ha 3 med helt olika färgen.
Vi ses o hörs igen hoppas jag, vi har fått lite blodad tand nu. Super kul med rally.

Namn: Åsa, HUNDraelvan
Hemsida: http://egetbevag.se
Tidpunkt: 2010-06-24 16:38
Vad kul att ni hittade ända fram till metropolen Åsmon! Och vilka härliga hundar ni medförde...
Håller helt med om att det är superkul att träffa hundfolk. (Det är väl "hemligheten" bakom varför HUNDraelvan existerar^^)

Synd att ni inte kan komma på nästa tävling...men det kanske ger byns hundar en ärlig chans

Hoppas få ses igen i något hundigt sammanhang!

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«november 2021»
måntisonstorfrelörsön
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
2930